DIENSTEN

Wat wij doen

Uw visie tot realiteit maken is ons werk

Van wegenbouw tot aan rioleringen gaan wij samen met u kijken wat de beste oplossing is. Zodat u tevreden bent maar ook dat het eindresultaat ook werkzaam is. We werken altijd voor het beste resultaat en luisteren naar uw wensen.

Het realiseren van een werk is niet alleen de uitvoering maar ook voorbereiding is belangrijk bij ieder project. Ook in de voorbereiding denken we graag mee om tot het mooiste resultaat te komen. Van den Bosch Wegenbouw denkt niet in problemen maar in uitdagingen en oplossingen. 

Wegenbouw

Voor het bestraten van uw grotere projecten; zoals parkeerplaatsen, wegen of terreinverharding maar ook terrassen of inritten bent u bij Van den Bosch Wegenbouw aan het juiste adres. Wij kunnen met het juiste advies u helpen in materiaalkeuze en de juiste opbouw van het project. Zodat we er samen een mooi resultaat van maken waar u nog lang plezier aan beleefd.

Bekijk onze projecten

meer info

Rioleringen

De aanleg van het ondergrondse netwerk voor het afvoeren van water en afvalstoffen is gespecialiseerd vakwerk. Van den Bosch Wegenbouw voert deze werkzaamheden uit op basis van kennis en jarenlange ervaring. De werkzaamheden die we uitvoeren zijn aanleg, renovatie en reparatie van hemelwaterriool, vuilwaterriool, persriool en infiltratiesysteem.

Bekijk onze projecten

meer info

Grondwerk

Grondwerk legt de basis voor vele projecten en is bepalend voor het eindresultaat. Voor graafwerkzaamheden, het leveren en aanbrengen van zand, granulaat en allerlei andere funderingsmaterialen en grondstoffen kunt u bij ons terecht. Voor het uitvoeren van grondwerk beschikken wij over het juiste materiaal, materieel en vakbekwaam personeel.

Bekijk onze projecten

meer info