Grondwerk Tilburg

Specialist in grondwerk
VCA gecertificeerd
Erkend stratenmaker

Voor het verrichten van grondwerk in de omgeving van Tilburg, Eindhoven en Den Bosch bent u bij Wegenbouwbedrijf v.d. Bosch B.V. aan het juiste adres. De uitvoering van grondwerk is van essentieel belang en het is de basis van een goede infrastructuur. Wegenbouwbedrijf v.d. Bosch B.V. is uw betrouwbare partner, omdat wij verstand hebben van zaken en u van kwaliteit bent verzekerd. Wij beschikken over een ruim materieelpark, variërend van tractors met opleggers tot kranen en een minigraver. Voor het uitvoeren van grondwerk in Den Bosch, Eindhoven en Tilburg schakelt u Wegenbouwbedrijf v.d. Bosch B.V. in! Neem contact op voor meer informatie.

Wegenbouwbedrijf v.d. Bosch B.V.: specialist in grondwerk in de regio Eindhoven, Den Bosch en Tilburg

Gaat u een nieuwe woning bouwen op een braakliggend stuk grond, wilt u uw tuin laten omspitten of een zwembad plaatsen waarvoor de grond uitgegraven moet worden? Dan schakelt u ons in. Wij zijn gespecialiseerd in allerlei werkzaamheden op het gebied van grondwerk in Eindhoven, Tilburg, Den Bosch en omstreken. De uitvoering van grondwerk houdt kort gezegd in; het ontgraven, vervoeren en verwerken van grond. Voor vrijwel alle bouw- en civieltechnische projecten moet grondwerk worden uitgevoerd. U schakelt ons in voor:

  • Uitgravingen;
  • Ophogingen;
  • Onderhoud van bermen;
  • Bouwrijp maken van terreinen;

Naast dat wij voor u het onderhoud van bermen of voor uitgravingen zorgen, kunt u bij ons ook gronden tijdelijk opslaan.

VCA gecertificeerd

Wegenbouwbedrijf v.d. Bosch B.V. is een VCA gecertificeerd bedrijf. Dat houdt in dat wij op een veilige wijze werken om ongevallen te voorkomen. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers en is bedoeld voor bedrijven die werkzaamheden uitvoeren in een risicovolle omgeving. Voordat een bedrijf in aanmerking komt voor een VCA certificaat wordt een vijftal stappen doorlopen, dus een organisatie wordt niet zomaar gecertificeerd.

Neem direct contact op bij interesse

Wegenbouwbedrijf v.d. Bosch B.V. heeft de ervaring en kennis in huis om grondwerk te verrichten in de regio Tilburg, Den Bosch en Eindhoven. Heeft u interesse in onze werkzaamheden of wilt u meer weten over bijvoorbeeld ons materieel? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar +31-499-571470. Onze vakkundige medewerkers staan u graag te woord.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

grondwerken
strantenmaken
riolering
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt