Riolering Tilburg

Specialist in grondwerk
VCA gecertificeerd
Erkend stratenmaker

U bent bij Wegenbouwbedrijf v.d. Bosch B.V. aan het goede adres voor het verrichten van werkzaamheden op het gebied van riolering in Tilburg, Eindhoven, Den Bosch en omstreken. Wij zijn gespecialiseerd en zeer ervaren in wegen-, grond- en waterbouw in de breedste zin van het woord. Denk hierbij aan rioleringswerkzaamheden, grondwerken, verhardingswerken en groenaanleg. Voor alle werkzaamheden die wij verrichten, zijn wij in het bezit van de vereiste certificaten en beschikken wij over alle soorten materieel. Wegenbouwbedrijf v.d. Bosch B.V. is u graag van dienst.

Werkzaamheden aan riolering in Eindhoven, Tilburg of Den Bosch laat u verrichten door de specialist

Vrijwel alle voorkomende werkzaamheden rondom een riolering in de omgeving van Eindhoven, Tilburg en Den Bosch kan Wegenbouwbedrijf v.d. Bosch B.V. voor u verrichten. Zo kunt u bij ons terecht voor het plaatsen van huisaansluitingen voor riolering, buizen en hulpstukken. Tevens voor het plaatsen van hulpstukken en buizen in openbare riolering kunt u bij ons terecht. Het plaatsen van ondergrondse verbindingsputten, inspectieputten, straatkolken, drains, rijwegdeksels en opvangputjes is geen vreemd werk voor Wegenbouwbedrijf v.d. Bosch B.V. Draineringswerken, afwateringswerken en de renovatie van bestaande riolering kunnen wij ook voor u doen.

Neem een VCA gecertificeerd bedrijf in de arm

Voor rioleringswerkzaamheden is het verstandig om een VCA gecertificeerd bedrijf, zoals Wegenbouwbedrijf v.d. Bosch B.V., in te schakelen. Dan kunt u ervan op aan dat een bedrijf op veilige wijze werkt om ongelukken te voorkomen. De Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers (VCA) is voor bedrijven die in een risicovolle omgeving werkzaam zijn.

Schakel Wegenbouwbedrijf v.d. Bosch B.V. in voor rioleringswerkzaamheden

Wilt u uw riolering laten renoveren of bijvoorbeeld hulpstukken of buizen laten plaatsen? Schakel dan de hulp in van het gespecialiseerde en ervaren bedrijf Wegenbouwbedrijf v.d. Bosch B.V. dat de kennis in huis heeft om rioleringswerkzaamheden te verrichten in de buurt van Den Bosch, Tilburg en Eindhoven. Wij zijn telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer +31-499-571470 en helpen u graag verder op weg.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

grondwerken
strantenmaken
riolering
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt