Stratenmaker Tilburg

Specialist in grondwerk
VCA gecertificeerd
Erkend stratenmaker

Bent u op zoek naar een stratenmaker in de omgeving van Eindhoven, Den Bosch of Tilburg? Stop dan met zoeken en neem direct contact op met Wegenbouwbedrijf v.d. Bosch B.V. Net als grondwerk is bestrating een belangrijke toevoeging in het verbeteren van de infrastructuur. Wij hebben verstand van zaken en we hebben inmiddels jarenlange ervaring opgedaan in de sector. Wegenbouwbedrijf v.d. Bosch B.V. werkt enkel met vakbekwame medewerkers, zodat iedere klus tot een goed eindresultaat wordt gebracht. Het bestraten van een oppervlakte kunt u eventueel zelf doen, maar een erkend stratenmaker neemt graag al uw werk uit handen. Daarom hopen wij u binnenkort te mogen verwelkomen.

Wegenbouwbedrijf v.d. Bosch B.V.: erkend stratenmaker in Den Bosch, Tilburg, Eindhoven en omstreken

Rondom particuliere woningen, bedrijfspanden of winkels zijn talloze mogelijkheden voor bestrating. Denk bijvoorbeeld aan een parkeerplaats bij uw bedrijf, het bestraten van een oprit of tuin bij uw woning of de aanleg van een weg nabij uw winkel. Door ons variërend aanbod in materieel kunt u voor vele mogelijkheden terecht bij Wegenbouwbedrijf v.d. Bosch B.V. en nemen wij graag uw zorgen uit handen. Onze stratenmakers die werkzaam zijn in de regio Den Bosch, Tilburg en Eindhoven werken onder andere met de volgende soorten:

  • Het bestraten met betonstraatstenen, betontegels en betonklinkers;
  • Het plaatsen van kleiklinkers en gebakken straatklinkers;
  • Het plaatsen van natuursteentegels;
  • Het bestraten met kunststof grastegels;
  • Het plaatsen van prefab betonnen vloerplaten;
  • Het plaatsen van halfverhardingen zoals dolomiet, kiezen, grind, et cetera.

Staat uw voorkeur niet tussen de mogelijkheden? Laat het ons weten, want u kunt uw eigen plan door Wegenbouwbedrijf v.d. Bosch B.V. laten uitvoeren.

Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die een stratenmaker Wegenbouwbedrijf v.d. Bosch B.V. u kan bieden in de omgeving van Tilburg, Den Bosch of Eindhoven? Neem dan vandaag nog contact met ons op door te bellen naar +31-499-571470. U kunt ons uiteraard ook bereiken wanneer u meer informatie wenst of vragen heeft omtrent bestrating.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

grondwerken
strantenmaken
riolering
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt