OVER ONS

Van den Bosch Wegenbouw in oirschot

Wij zijn een VCA gecertificeerd bedrijf wat gespecialiseerd is in groenaanleg, onderhoud, omgevingswerken, rioleringswerken, afwateringswerken, nutsleidingen, Op en afbraak werken, sloopwerken, grondwerken, verhardingswerken en bestratingen. Maar bovenal zijn wij een familiebedrijf met hart voor de zaak.

Deskundig advies

Samen met u kijken we naar een passende oplossing zodat we het beste resultaat kunnen leveren dat aan je wensen voldoet! We geven deskundig advies en zorgen er zo voor dat u nog jaren tevreden bent met het eindresultaat.

Bekijk ook eens onze projecten:

Grondwerk

Rioleringen

Wegenbouw

Een stukje geschiedenis....

Het familiebedrijf is begonnen met Jan en Willem van den Bosch als een veehouderij. Door de machinale uitbereiding in 1948 zijn ze daarmee dienst gaan verlenen, hiermee is het langzaam aan steeds een groter loonbedrijf geworden. In 1974 is het overgenomen door de zoon’s Piet en Ad van den Bosch. Zij hebben het loonbedrijf voortgezet. In 1993 hebben ze een wegenbouw bedrijf overgenomen waarna Van den Bosch Wegenbouw is ontstaan. In 2016 is het wegenbouw bedrijf gescheiden van het loonbedrijf. Inmiddels is het wegenbouw bedrijf in handen van Will-jan van den Bosch, die samen met zijn zoon Jurgen van den Bosch uitkijkt naar de toekomst.