dsc_2732

Wegenbouw

Voor het bestraten van uw inrit, terras of grotere projecten; zoals parkeerplaatsen of terreinverharding bent u bij Van den Bosch Wegenbouw aan het juiste adres. Wij kunnen met het juiste advies u helpen in materiaalkeuze en de juiste opbouw van het project. Zodat we er samen een mooi resultaat van maken waar u nog lang plezier aan beleefd.

Riolering

Het ondergrondse netwerk voor het afvoeren van water en afvalstoffen. De aanleg hiervan is gespecialiseerd vakwerk. Van den Bosch voert deze werkzaamheden uit op basis van kennis en jarenlange ervaring.

De werkzaamheden die we uitvoeren zijn aanleg, herinrichting en reparatie van regen- en vuilwaterriool, persriool en infiltratiesysteem.

canter
kraan-met-vrachtwagen

Grondwerken

Grondwerk legt de basis voor vele projecten en is bepalend voor het eindresultaat. Voor graafwerkzaamheden, het leveren en aanbrengen van zand, granulaat en allerlei andere funderingsmaterialen kunt u bij ons terecht. Grondwerk vereist vakmanschap. We hebben de juiste mensen en materialen om alle soorten grondwerk goed uit te voeren.

Overig

Ook voor kipper transport, sloopwerken, sloten maaien en andere werkzaamheden met graafmachines kunt u bij ons terecht. We leveren ook pvc materialen, straatzand, ophoogzand, teelaarde, speeltoestellen zand, speelbakken zand.

dsc_2739